Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Филми на Военния телевизионен канал бяха представени на „Интер Дрон Експо“

[post-views]
Филми на Военния телевизионен канал бяха представени на „Интер Дрон Експо“

ВТК беше представен на „Интер Дрон Експо“ в София с два филма, посветени на военната авиация. Наред с прожекцията, журналисти от ВТК и авторите на единия от филмите участваха в дискусия по темата, организирана от Иван Кристоф, известен като Човека паяк. 

Заедно с най-новите разработки на безпилотни летателни системи, посетителите на „Интер Дрон Експо“, имаха възможността да се насладят на великолепните кадри на екипите на Военния телевизионен канал. Филмите представени на форума, посветени на военната авиация, бяха: „Магията МиГ-29“ и „Да владееш небето“ с режисьор Милена Гетова. Наред с прожекцията, авторът на филма „Магията МиГ 29“ Деси Рангелова и операторът му Борислав Василев, участваха в дискусия по темата, организирана от световно известния Иван Кристоф.

В контекста на военната авиация по време на „Интер Дрон Експо“ авиаторът, спасител и експерт по вертикални, въжени и въздушни операции с алпийски способи Иван Кристоф, световноизвестен като Човека Паяк, коментира иновативни методики за увеличаване на безопасността при спасителните акции в авиацията.

Най-ново

Единична публикация

Избрани