Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Локомотив (София) победи Спартак във Варна

[post-views]
Локомотив (София) победи Спартак във Варна

Локомотив (София) победи Спартак (Варна) като гост с 2:1 и влоши още повече положението на „соколите“ в първенството. С успеха си „железничарите“ имат вече 31 точки в актива си и са на деветото място във временното класиране, докато варненският тим остава с 12 точки на последната позиция.

Гостите откриха резултата при първата си сериозна атака в мача. В 4-та минута играчите на Локомотив отнеха топката в средата на терена, топката стигна до Станислав Костов, който пусна пас към Антонио Вутов, който с техничен удар от 15-тина метра вкара за 1:0 за столичните „железничари“.

В 8-та минута домакините изравниха резултата. След центриране отдясно на Евандро топката достигна до Иван Йорданов, който стреля от воле извън наказателното поле на Локомотив, но топката се отби в ръката на Юлиан Ненов и съдията Станислав Тодоров отсъди дузпа. Точен от бялата точка за Спартак 1918 бе Румен Руменов.

В 49-та минута Локомотив отново поведе в резултата. След центриране от корнер топката бе изчистена лошо от защитата на домакините, тя попадна у Юлиан Ненов, който със страхотен удар извън границата на наказателното поле вкара за 1:2.

Източник: bnr.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани