Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Favicon_File
Търсене
Close this search box.

Любослав Пенев повика абсолютен дебютант в националния отбор

[post-views]

Селекционерът на националния отбор Любослав Пенев определи групата от 24-ма футболисти, на които ще разчита за предстоящата европейска квалификация с Малта. Мачът е на 16 ноември от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“.
От първоначално повиканите играчи, състезаващи се в чужбина, отпада Емил Гъргоров, който лекува контузия и няма да е на разположение на селекционера. Пенев обаче връща в отбора друг ветеран – Александър Тунчев. Играещият на висота за ЦСКА бранител дълго време не беше в държавния тим, но ето, че сега е заслужил доверието на селекционера. Има и дебютант в „А“ тима. Пенев се доверява на таланта Милен Гамаков.
Този път извън списъка е Симеон Слачев, който не получава шанс в клубния си тим – Спортинг (Лисабон). Така Пенев ще разчита на Михайлов, Стоянов и Митрев да пазят на вратата.
Защитници са Бодуров, Тунчев (ЦСКА), Страхил Попов, Александров, Йордан Минев, Манолев, Веселин Минев и Терзиев. Полузащитници и нападатели: Миланов, Михаил Александров, Неделев, Дяков, Георги Илиев, Чочев, Гамаков, Гаджев, Тонев, Ивелин Попов, Христов, Мицански и Гълъбинов.
Отборът се събира на лагер в Правец в понеделник.

Share

Най-ново

Единична публикация

Избрани