Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Суперзвездата в бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в София за „Max Fight 56“

[post-views]
Суперзвездата в бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в София за „Max Fight 56“

Суперзвездата в бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в София за „Max Fight 56“

Суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в България за дългоочакваната си визита и участие на галавечерта MAX FIGHT 56, която е тази вечер в зала „Арена София“. Бившият шампион в две категории на UFC пристигна снощи на ВИПА  на летище София, а днес ще изгледа на живо основните двубои от бойната вечер, която ще завърши с боксов мач за Световна титла

Всички зрители в залата ще се насладят освен на боевете на MAX FIGHT, където Конър Макгрегър ще е специален гост, но и на запомняща се шоу програма. Ирландската спортна икона в бойните среди ще бъде част от събтието и ще се включи активно в сценария на галавечерта.

„Здравей, София. Много съм щастлив да бъда тук. Идвам да науча всичко за  града и за  България – питайте ме какво знам, когато си тръгна“, каза Конър Макгрегър пред репортерите след кацането си на летище София.

„Знам кой е Кубрат Пулев, но аз съм ММА боец. Може да се боксирам отново, но аз обичам кикове, да използвам граплинг. Не следя толкова бокса, макар че и Канело Алварес искаше да се бие с мен, но аз съм ММА боец”, добави легендарният ирландец.

Стана ясна и обновената файт карта за галавечерта MAX FIGHT 56. Бойният шампионат ще представи на феновете в „Арена София”, 8 рейтингови двубоя от 17:00 часа и още 8 зрелищни сблъсъка в основната файт карта, която стартира от 19:30 часа. Претендентът за световната титла в полусредна категория на Универсалната боксова организация (UBO) Йосиф Панов – Пепелянката и непобеденият боксьор Борислав Велев – Рой преминаха успещно през кантара и ще се изправят срещу своите съперници в основните битки на галавечерта в зала „Арена София“. Преди мача за световната титла от 12 руда се оказа, че Йосиф Панов е с 200 грама по-тежък от Санди Месуд, съответно 66 килограма и 400 грама. Французинът Месуд демонстрира огромно самочувствие преди двубоя и обяви, че българинът никога не се е бил срещу боксьор като него. В премерването за подглавна битка от 10 рунда между Борислав Велев и Пабло Мендоса от Никарагуа, Велев се оказа по-лек с 50 грама от своя съперник който бе с тегло 69 килограма и 800 грама. Галавечерта на бойните спортове „Max Fight 56“ включва вълнуващи битки по правилата на спортовете ММА, бокс, кикбокс и муай тай. Разбира се кулминацията на вечерта ще е присъствието на световната мегазвезда в бойните спортове Конър Макгрегър. В „Арена София“ бившият шампион в лека и полулека категория ще в компанията на емблематичната българка, трикратна  световна шампионка в профибокса Десислава Кирова известна по – света като Дейзи Ланг. Тя е единствената родна боксьорка приета в боксовата зала на славата.

Share
Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани