Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

„Да запазим Америка велика“ – с нов лозунг Доналд Тръмп откри предизборната си кампания

[post-views]
„Да запазим Америка велика“ – с нов лозунг Доналд Тръмп откри предизборната си кампания

donald tramp„Да запазим Америка велика“. С този лозунг Доналд Тръмп официално откри кампанията си за втори мандат на президентските избори през 2020г. От Орландо, щата Флорида държавният глава призова привържениците да запазят неговия екип за още четири години.

Над 20 хиляди привърженици се събраха в Орландо, за да подкрепят президента Доналд Тръмп. Той беше приветстван от хората, които скандираха „още четири години“.

Доналд Тръмп- президент на САЩ:

„Точно преди четири години аз обявих кандидатурата си  и официално открих предизборната си кампанията за президент на САЩ. Оказа се, че това беше повече от кампания, това се превърна в голямо политическо движение. Благодаря Ви за това велико движение.“

Основният акцент в речта на Тръмп бе предимно постигнатото от неговата администрация до този момент, но в нея нямаше ясна визия за бъдещите му политически планове. В общи линии лозунга на Тръмп „Да направим Америка велика“ прерасна „да запазим Америка велика“, с което се и изчерпа и посланието му, коментират анализатори.

Очертава се битката на Доналд Тръмп за втори мандат в Белия дом да е трудна, защото според последните социологически проучвания, той изостава пред фаворита на Демократическата партия бившия вицепрезидент Джо Байдън и то в ключови за президентските избори щати, като Флорида.

 

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Красимир Белчев

Най-ново

Единична публикация

Избрани