Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Филм на ВТК заслужи признание в Ямбол

[post-views]
Филм на ВТК с премиера и награда от Втора Тунджанска механизирана бригада

Лентата разказва за тактическото учение с бойни стрелби „Вулкан-19”   
vlcsnap-2019-11-12-17h30m32s211В залата на община Ямбол се проведе премиера на филм за участието на 20-и самоходен артилерийски дивизион в тактическото учение с бойни стрелби „Вулкан-19”. Командирът на 2-ра механизирана бригада бригаден генерал Стоян Шопов благодарствен адрес към Информационния център на Министерството на отбраната и плакет на самоходна артилерийска установка 2С-1 на Стоян Марков – началник на Военния телевизионен канал.
Бригаден генерал Шопов благодари на екипа за положения труд, старание и ангажираност в процеса на заснемане на учението и за това, че, съпреживявайки воинското ежедневие с военнослужещите от 20-и самоходен дивизион, са станали част от общността и семейството на 2-ра бригада.
Командирът на бригадата даде висока оценка за представянето на дивизиона и посочи, че с показаните от военнослужещите мотивация и старание е вече сигурен в техните способности и може да разчита на личния състав от дивизиона при справяне с предизвикателствата в бъдеще.
Екипът на г-н Марков изрази своята благодарност към командира на бригадата и военнослужещите от формированието за възможността да бъдат част от това събитие и сподели преживените емоции по време на учението. 
Командирът на 20-и самоходен артилерийски дивизион подполковник Георги Георгиев изказа също своята благодарност към екипа на Военния телевизионен канал и връчи грамоти на автора на филма Юлиан Лазаров и оператора Цветомир Ташков.              

Най-ново

Единична публикация

Избрани