Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Благотворителен базар в подкрепа на 13 деца на „Граф Игнатиево”

[post-views]
В подкрепа на семейства на военнослужещи – Коледен базар в авиобаза „Граф Игнатиево“

vlcsnap-error517Коледен базар с благотворителна цел се провежда на територията на авиобаза „Граф Игнатиево“ в Пловдив. Той се организира, за да помогне на военнослужещи от авиобазата и техните деца, които се нуждаят от лечение.
„Тази година усилията ни са обединени в благотворителната инициатива „Коледни усмивки” в подкрепа на тринайсет деца на военнослужещи от авиобаза Граф Игнатиево. Малчуганите страдат от заболявания, които изискват сериозен личен финансов ресурс, ежедневни грижи с постоянно присъствие на възрастен,  като често това е другият родител, който не работи. Още четири са семействата, в които съпругът/съпругата има тежки здравословни проблеми и всяка финансова помощ е важна както за лечението, така и за всекидневни потребности.  
Нашите колеги са силни мъже и жени, носят голямата си болка мълчаливо и същевременно работят всеотдайно и сърцато. За да им покажем своята подкрепа, в навечерието на светлите християнски празници организираме съвместно със Сдружението на жените военнослужещи благотворителен базар до 13.12.2019 г., се посочва в обръщение на организаторите. 

Най-ново

Единична публикация

Избрани