Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Дивизион и батальон честваха празник

[post-views]
Дивизион и батальон честваха празник

IMG_7961В тържествена обстановка на 1 юни бяха отбелязани празниците на 20-и самоходен артилерийски дивизион –  Ямбол, и батальона за логистично осигуряване в Стара Загора от състава на 2-ра механизирана бригада. Военнослужещите и цивилните служители от двете формирования бяха поздравени от командира на бригадата бригаден генерал Стоян Шопов. 
В словата си към тях той изрази своята благодарност за положения неуморен воински труд и за професионално изпълнените задачи, и им пожела здраве, лично и семейно щастие, силна воля и енергияу за да продължават и занапред да се справят с бъдещите предизвикателства. 
Бригаден генерал Шопов награди военнослужещис грамоти и връчи на командира на 20-и самоходен дивизион подполковник Георги Георгиев и на командира на батальона за логистично осигуряване подполковник Христо Хаджиев поздравителни адреси и им пожела все така умело да водят и напътстват подчинените си военнослужещи и цивилни служители, и с делата си да се гордеят, че са част от 2-ра механизирана бригада.
Празникът на батальона за логистично осигуряване продължи с традиционния курбан за здравето на личния състав от формированието.
                               

Най-ново

Единична публикация

Избрани