Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Проблеми за Дерменджиев преди баража

[post-views]
Проблеми за Дерменджиев преди баража

Сериозни проблеми стоят пред държавния селекционер Георги Дерменджиев. Остава съвсем малко време до решителната битка с Унгария за класиране на европейските финали, а се оказва, че в единствената проверка дотогава селекционерът няма да може да използва своя тим в пълен състав. 
Както е известно, на 26 февруари „лъвовете“ ще приемат Беларус, като все още не е ясно, къде ще се играе тази среща. Дерменджиев се надява дотогава да е убедил Ивелин Попов да се върне поне за следващите два мача на националите, но пък заради срещите на „Лудогорец“ с „Интер“ той няма да може да използва Недялков, Терзиев, Марселиньо и Вандерсон. 
В същото време наставникът е притеснен от състоянието на Бодуров. Сърцатият бранител разтрогна с ЦСКА-София, ала все още няма тим, а подготовката на отборите вече навлиза в сериозна фаза. От играещите в чужбина национали пък единствен Краев излиза редовно на терена в Португалия. Другите наши състезатели са в първенства, които ще бъдат подновени чак в края на февруари.
Въпреки тази ситуация Георги Дерменджиев е оптимист. Той и колегите му от спортно-техническия щаб на България ще пътуват в края на месеца до Анталия, за да наблюдават подготовката на проектонационалите. Почти всички наши тимове от професионалния футбол ще бъдат през зимата в Анталия и така наставникът ще може лесно да се запознае с подготовката и моментното състояние на състезателите си.
Иначе билетите за дългоочаквания полуфинален плейоф между отборите на България и Унгария вече са в продажба в мрежата. „Лъвовете” приемат състава на Марко Роси на 26 март 2020 г. от 21,45 ч на Националния стадион „Васил Левски”, а евентуален успех в сблъсъка ще изправи нашите срещу победителя от другата полуфинална двойка (Исландия–Румъния) пет дни по-късно отново в София.
 Специално за баражите ръководството на Българския футболен съюз обявява по-ниски цени на билетите в сравнение с европейските квалификации и мачовете от Лигата на нациите. Стойностите са, както следва:
 
Сектор А – 20 лв.
Сектор В – 15 лв.
Сектори Б и Г – 10 лв.
ВИП 1 категория – 100 лв.
ВИП 2 категория – 50 лв.
 
81418919_2507456026030515_8340603378165874688_o (1) dermenБФС и един от спонсорите на съюза също така продължават инициативата „Семеен сектор”, която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени – възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (20 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лв. на пропуск. БФС и партньорите на централата разработиха специално предложение за желаещите да посетят пролетните двубои на мъжкия национален отбор във ВИП ложите на стадион „Васил Левски”. Срещу сумата от 200 лв. запалянковците получават златен достъп до хоспиталити зоната за приятелския мач с Беларус (26 февруари, 17,00 ч) и баража с Унгария (26 март, 21,45 ч), като при успех на националите ни в баража пакетният билет ще гарантира 50-процентова отстъпка за финалния плейоф срещу Исландия или Румъния на 31 март (ВИП билетът ще бъде на стойност 50 лв. вместо номиналните 100).

Най-ново

Единична публикация

Избрани